Smiley a făcut senzație la Cluj. Concertul a fost deschis de Seredinschi și Katia - VIDEO

 

Smiley a cântat două ore în BT Arena, miercuri seara, în fața a 5.000 de fani. Show -ul a fost deschis de Seredinschi și Katia, doi dintre tinerii artiști ai HaHaHa Production. 

 

Turneul național ”Confesiune” marchează 10 de ani de carieră solo pentru Smiley, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. El a urcat pe scenă în uralele fanilor adunați în BT Arena, după ce publicul a fost ”încălzit” de Seredinschi, cu un set de melodii proprii (Piesa mea de dor si Ochii ei), și de Katia, 12 ani, din Cluj-Napoca, cea mai tânără artistă Hahaha Production, care a cântat două melodii compuse chiar de ea (”My heart is breathing you” și ”Without me”). De altfel, acesta este și un brand al lui Smiley, faptul că ajută tinerele talente să ajungă în lumina reflectoarelor.

 

Smiley a cântat toate melodiile care i-au adus faima în ultimii 10 ani, dar și piese de pe vremea când era membru al trupei Simplu. Publicul a fost de milioane și a cântat alături de artist toate melodiile.

 

Smiley le-a mulțumit clujenilor și a mărturisit că aici se simte ca acasă. ”A fost cu adevarat impresionant! Sunt bucuros si recunoscator pentru tot ce am trait aseara pe scena Salii Polivalente din Cluj. A fost primul meu show sustinut in cea mai mare sala de concerte din Romania. Dragi clujeni, sper din toata inima ca v- a placut aseara!”, marturiseste artistul.

 

Așa cum era de așteptat, piesa care a încheiat concertul a fost ”Vals”, pe care publicul a dansat, atmosfera fiind una cu adevărat specială (Vezi VIDEO). Oamenii s-au oprit unde se aflau în momentul în care au auzit ritmurile, unii chiar pe aleea de acces afară din arenă și au valsat.

 

Turneul national Confesiune a debutat la Galati, pe 29 octombrie. Smiley va continua turneul la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

Organizatorii  Turneului Național #Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, iar partenerul principal al turneului este Kaufland. 

 

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o săptămâna bună.

 

Foto: Smiley

 

Foto: Katia

 

Foto: Seredinschi

Comentarii Facebook