Cele mai haioase mesaje de revelion!" 2010 iesi afara, criza ordinara! 2011, intra, dar sa nu ne doara!"

Chiar daca anul acesta romanii nu s-au mai inghesuit chiar atat de tare sa trimita mesaje tuturor cunoscutilor din agenda telefonica, sms-urile nu au lipsit cu desavarsire. Si , spre deosebire de alti ani, la Revelionul 2011, sms-urile funny au avut succes si nu cele care incep cu "Fie ca..."

 

Asa ca "fie ca" au parafrazat niste scandarile celebre la mitingurile din 2010, fie poezii pentru copii, romanii s-au intrecut in mesaje amuzante. "2010 iesi afara, criza ordinara ! 2011, intra draga, dar sa nu ne doara!", a sunat unul dintre mesajele care a aparut pe cele mai multe dintre telefoanele mobile si de care cu siguranta, in cazul in care l-a primit, presedintele Traian Basescu nu s-a bucurat.


Urarile de bine nu au intarziat nici ele sa apara. "Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina, o lopata pentru bani, la anul si la multi ani".



Nici cei care se gandesc la Apocalipsa nu au stat pe margine. "Hai noroc ! Bucura-te de 2011 ca mai e un an pana la Apocalipsa!"

 

Internautii au avut si mesajele lor; "Aho, aho, prieten bun, Care stai pe mess acum Ia opreste-te din scris/ Si-asculta ce-am de zis/Chiar de esti cu DND/ BE RIGHT BACK sau NMD/ Sper sa nu imi dai ignore/ Ca iti spun un plugusor/ N-am intrat sa te stresez/ Am intrat sa iti urez/ La Multi Ani si fericire/ Liste de id-uri pline! (((MASS))) la muulti ani..hoo hooo hooo"

Comentarii Facebook