Cele 10 GREȘELI pe care femeile le fac în pat

 

Foarte multe femei se cred grozave în pat pentru simplul fapt că bărbații nu se plâng de ele. Cu toate acestea, domnii au o serie de reclamații de făcut.

 

Top 10 greșeli făcute de femei în pat, conform spuselor multor bărbaţi:

 

1. Nu comunică

 

Una dintre cheile îmbunătăţirii intimităţii este comunicarea. Multe femei însă, nu se concentreaza pe propria sexualitate şi presupun că bărbatul ar trebui să le înveţe tot ce trebuie să ştie. Unele femei nu-şi dezvăluie emoţiile şi cad pradă ideii că, automat, partenerul va şti  sau va simţi ce se întâmpla cu ele. Însă, nici un bărbat nu va şti dacă iubitei sale îi place sau îi displace un anumit lucru dacă nu i-a spus vreodată.

 

2. Nu dau dovadă de entuziasm

 

Entuziasmul sexual al unei femei dezvăluie şi interesul ei pentru partener. Acest lucu nu înseamnă că trebuie să rupă norii de fiecare dată, însă partenera trebuie să arate că este interesată de sex, să fie deschisă şi să părăsească zona de confort şi, uneori, să încerce lucruri noi.

 

3. Lasa ca barbatul sa faca totul

 

Cadouri fierbinti pentru noptile friguroase

 

Niciunui barbat nu-i face placere sa faca sex cu un corp inert. Cand o femeie sta doar intinsa pe spate, nu face nici o miscare sau nu scoate nici un sunet si il lasa pe barbat sa faca ce vrea el, fara sa se implice absolut deloc, ei bine acest tip de comportament nu este unul care sa entuziasmeze pe cineva. Dimpotriva!

 

4. Nu doresc sa invete sau sa experimenteze

 

Exista si femei care nu sunt deschise la experimente si nici nu dau dovada de creativitate in dormitor. Nu par a fi prea aventuroase si vor sa faca sex doar in pozitia misionarului.

 

 

Citeşte continuarea pe PROBLEMESEX

Comentarii Facebook