Festival de muzică elecronică la Castelul Banffy de la Bonțida. Ce artiști vor fi prezenți

 

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL, primul festival de muzică electronică de la castelul Banffy din Bonțida, va fi organizat  în perioada 21-23 iunie 2013.

 

Prima ediție a festivalului clujean va debuta într-o locație unică și neconvețională, având în line-up unele din cele mai importante nume internaționale și autohtone din scena electronică de DJ și live acts. PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE, DUB PISTOLS LIVE, A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS și WANKELMUT sunt primele nume anuntațe de organizatori dintr-o listă de peste 30 artiști ce vor prezenți pe cele 4 scene ale festivalului - două dintre ele în aer liber și două acoperite.

 

Castelul Bánffy de la Bonţida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat în secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se întinde, cu tot cu clădirile anexe, pe o suprafață de 20.000 metri pătrați, fiind pe rând fostă reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

 

Organizatorul oficial al festivalului este Boiler Events, cu sprijinul Booha College.

 

Primul eveniment de promovare a festivalului va avea loc sâmbătă, 2 februarie 2012, în Cluj-Napoca, la fostul Hotel Continental, transformat pentru o seară în scenă pentru Daddy G (Massive Attack)/DJ set, Gojira, Silent Strike (live) și Dubase.

 

Comentarii Facebook