Marti 29 Noiembrie

Cel mai controversat film din ultima perioadă a fost interzis în RomâniaProiecția în cinematografele românești a celei de-a doua parte a peliculei lui Lars Von Trier, ”Nymphomaniac Vol. II”, a fost interzisă de către comisia de rating a Centrului Național al Cinematografiei.

"Nymphomaniac Vol. II", care trebuia sa intre în cinematografele din România în 7 februarie, a primit la vizionarea comisiei de rating a Centrului Național al Cinematografiei (CNC) clasificarea IM-18-XXX. Conform comisiei de rating a CNC, "Nymphomaniac Vol. II" este încadrat ca fiind un film "Interzis minorilor sub 18 ani și interzis proiecției cu public". Mai precis, filmul este interzis nu numai minorilor, ci tuturor spectatorilor din România, informează Agerpres.

Conform Independența Film, certificatul de clasificare va fi emis în data de 30 ianuarie, momentan notificarea fiind făcută doar telefonic.

Prima parte a celui mai recent film regizat de Lars Von Trier, ”Nymphomaniac Vol. I”, este deja difuzat în România încă din 17 ianuarie.

Comentarii Facebook