Cel film va rula la Gala de deschidere a Festivalului de Film ”Comedy Cluj” 2012

 

Gala de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 12 octombrie, ora 19,00 la Cinema „Florin Piersic”, ocazie cu care va fi prezentat în premieră în Romania lung-metrajul ”Oricum te iubesc/ Den skaldede frisor” ( Danemarca, 2012)  regizat de Susanne Bier.

 

Cele peste 130 de filme vor rula în cele zece zile de festival în cinci locații: Cinema ”Florin Piersic”, Cinematograful Victoria, Casa Tiff Sala Mare, Casa Tranzit și la Klausemburg Cafe.

 

După ce, în 2011, filmul ”In a better world” regizat de Susanne Bier a caștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, regizoarea daneză continuă să se afle în atenția publicului dar și a criticilor de specialitate cu noua sa producție. Avându-l în distribuție în rolul principal pe actorul Pierce Brosnan, filmul prezintă povestea romantică desfășurată cum altfel decât în însorita Italie, dintre un om de afaceri obsedat de munca lui și o coafeză din Copenhaga, ce află că soțul urmează să o părăsească. Tumultul decepțiilor  celor doi dar și al speranțelor puse într-un alt început este prezentat într-un mod captivant prin intermediul călătoriei pe care aceștia o fac în Italia pentru a participa la nunta copiilor lor.

 

Filmul ce va deschide oficial Festivalul Internațional de Film ”Comedy Cluj” 2012 a avut premiera mondială în luna septembrie a acestui an, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook