Cei mai zgârciți nativi din zodiac, țin cu dinții de bani. Ce trebuie să facă ca să atragă abundența și prosperitatea în viața lor


Astrele ne ghidează calea către o versiune a noastră mai bună. Uneori înțelegem semnele astrale și devenim mai buni, însă se întâmplă să avem și blocaje energetice, care ne împiedică să vedem esența lucrurilor. Unele zodii obțin mai ușor resursele financiare, altele mai greu. Însă, un lucru este cert, bogățiile lumești au fost respinse și disprețuite de către aspiranții spirituali datorită ignoranței acestora. Uneori trebuie să oferi mai mult și să crezi mai mult, pentru a primi mai mult. Lumea noastră este despre un schimb continuu de energie, un flux și un reflux, dacă ții lucrurile la tine, ai puține șanse să obții altele. 

Ei bine, cu siguranță te-am făcut curios, așa că nu te mai ținem în suspans și îți spunem faptul că este vorba despre nimeni altele decât zodiile Fecioară, Vărăstor și Taur. Da, oricât de buni sunt în general acești nativi, când vine vorba de bani, nu-i convingi sub nicio formă. Acești nativi nu înțeleg că te poți bucura de bogățiile acestei lumi fără să te identifici cu ele și că le poți poseda fără a fi posedat de ele.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară au tendința sa arunce cu banii pe tot felul de lucruri, dar în același timp sunt foarte zgârcite și nu vor să ajungă la sapă de lemn pentru nimeni. Deși își doresc cât mai multe lucruri, ele așteaptă sa le fie dăruite. Sunt foarte responsabile atunci cand trebuie să facă plăți pentru casa, însă nu le plac ieșirile scumpe și nu le place cand prietenii le cer bani cu împrumut. Fecioarele nu înțeleg că bogăția lumească nu este altceva decât o reflectarea a bogăției spirituale pe care trebuie să o găsim la un moment dat. De ce să respingem intenționat abundența financiară?

Practica holistică a abundenței financiare începe cu un angajament. Faceți un jurământ acum care să se conecteze cu sufletul vostru. Promiteți să trăiți în conformitate cu cele mai sacre valori ale voastre. Fiți pregătiți să lăsați de la voi, pentru a primi. Doar așa veți fi o parte integră a circuitului vieții, veți fi lumină, și veți putea atrage resurse noi. 

Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător au un noroc fantastic la bani, iar din acest motiv au tendința sa fie periodic zgârcite. Deși aruncă cu banii pe haine, bijuterii și parfumuri, ele au și o rezervă pe care o țin în caz că se întâmplă ceva rău. Vărsătorul nu se deosebește prea mult de nativul Fecioară privind aspectele financiare, astfel că nu sunt de acord să împrumute bani, însă pe lângă astea, mai au un lucru pe care nu-l acceptă.

Pe lângă bani, cei doi nativi nici nu dăruiesc prea multe lucruri, de cele mai multe ori dorindu-și să țină totul doar pentru ei și mereu să arate tuturor că sunt cu un pas înaintea lor. Fericirea nu este legată de posesiunile tale materiale, dar are legătură cu recunoștinta pentru ceea ce ai, pentru oamenii din viața ta. Scrieți un jurnal al recunoștinței, acesta te va ajuta să înțelegi profund lucrurile pentru care trebuie să fii recunoscător, și astfel să fii mai deschis pentru altele, nu posesiv față de ce îți oferă universul.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur adoră să economisească bani. Dacă ar putea, și-ar ține toți banii la loc sigur. Nu le place să li se ceară bani și nici nu obișnuiesc să facă sacrificii financiare pentru alte persoane. Au nevoie de siguranță materială și financiară și își fac un țel în viață din a economisi bani la nesfârșit. În plus, aceste persoane sunt dispuse să lucreze peste program tocmai pentru a câștiga mai mulți bani. Astfel, ratează multe evenimente importante din viața familiei, ca mai apoi să le regrete.

Creați un ritual de compensare, eliberați-vă de ceea ce nu vă mai servește, bucurați-vă de „curățenie” zilnic. Donați și dăruiți ceea ce v-a ajutat până acum, dar nu vă mai este necesar. Cele mai prețioase bunuri sunt gratuite. Dacă renunți la lucruri care necesită timp și spațiu, poți crea spațiu pentru  bunăstarea ta emoțională și gestionezi armonios timpul de care dispui. Impuneți în minte banii ca o practică zilnică în viața voastră. Utilizați instrumente precum meditația și mișcarea pentru a „mișca” energia deficitară și a gândi din minte și din corp.

Comentarii Facebook