Anamaria Prodan, pregătită să părăsească definitiv România: „Am obosit să trăiesc aici, sincer. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați”


Anamaria Prodan pare tot mai obosită de toată drama desfășurată de la divorțul său cu Reghecampf. Impresara spune că se gândește să lase totul în trecut:  „totul e istorie, inclusiv Reghecampf”. 

Prodan vrea să plece cât mai departe de România și nu vrea ca pe viitor să mai aibă relații cu bărbați din România. Vedeta este extrem de hotărâtă să lase în urmă viața din România și să se dedice familiei sale. În plus, impresara a dezvăluit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici și unde va pleca în curând.

Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am.Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară”, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Impresara și copiii săi au cetățenie americană și vor locui în Las Vegas.

Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Comentarii Facebook