Miercuri 24 Aprilie

Cei de la TOMORROWLAND sunt, probabil, invidioși pe Untold. Ce reguli DRACONICE trebuie să respecte

 

Organizatorii festivalului TOMORROWLAND au explicat ce reguli draconice trebuie să respecte pentru a putea ține deschis festivalul.

 

Primarul Emil Boc a spus, zilele trecute, că el nu crede că la TOMORROWLAND muzica se termină la ora 1.00, afirmând că este sigur o ”gogoriță”. Un bărbat din Mureș i-a contactat pe organizatorii TOMORROWLAND și spune că Emil Boc ”a bătut cîmpii”. 

 

Dan Masca a verificat ce reguli respecta organizatorii Festivalului TOMORROWLAND din localitatea belgiana Antwerp dupa ce Emil Boc a catalogat informatia ca festivalul se incheie la ora 1 drept ”o gogorita”. 

 

El le-a scris organizatorilor Festivalului TOMORROWLAND care i-au confirmat informatia de pe site-ul oficial, si anume ca programul incepe la ora 12.00 în fiecare zi și se termină vinerea și sâmbăta la ora 1.00 noaptea, iar duminica la ora 24.00. La Cluj, concertele UNTOLD au tinut si pana la 8 dimineata. Ca regula care nu se negociaza, DJ-ilor TOMORROWLAND nu li se permite sa treaca cu nivelul sunetului peste 102 DB, iar DJ-ii nu au voie prin contract să intervină asupra sunetului. La Cluj, nu stim sa fi existat restrictii de acest tip.

 

Organizatorii TOMORROWLAND platesc un pret extrem de piperat pentru inchirierea unui parc din Antwerp, 630 000m de euro fara TVA pentru doua weekenduri si 395 000 de euro pentru unul. La Cluj, anul trecut organizatorii Untold au platit potrivit presei undeva la 34.000 de lei ( 7.500 de euro) pentru inchirierea parcului. Emil Boc a pretins recent in emisiunea de la Realitatea FM Cluj ca nu stie exact la ce pret a fost inchiriat parcul anul acesta, insa a lansat speculatia ca ar putea fi mai mare decat anul trecut (pretul a fost stabilit de catre Consiliul Local, for a carui majoritate este controlata de primar), scrie Buzznews.ro

 

In Antwerp, Belgia, firma organizatoare s-a obligat sa investeasca 8,5 milioane de euro in parc pana in anul 2033, iar la Cluj organizatorii Untold repara doar stricaciunile. Iarba din Parcul Central al Clujului, potivit lui Emil Boc, este replantata "si pe cheltuiala organizatorului". Nici vorba de bani pentru modernizarea parcului, pe modelul TOMORROWLAND, desi incasarile Untold au fost foarte bune. 

 

Primarul Emil Boc susține că Untold a adus foarte mulți bani la Cluj, mai mulți ca prima ediție, când orașul a atras 20 de milioane de euro. Cu toate acestea nu a putut oferi încă vreo cifră.

 

Legat de reclamațiile privind muzica dată la maxim până la ora 8.00, Emil Boc a spus că: ”Nu sunt organizator de eveniment ca să pot pronunța”, a spus Boc. Citiți mai jos toată declarația.

 

Emil Boc nu crede că la Tomorrowland muzica s-a oprit la 1.00 noaptea: ”Trebuie verificat. E o gogoriță”

Comentarii Facebook