Cea mai scumpă mașină pe străzile din Cluj!/ Costă o avere pe care nu o faci într-o viață, iar proprietarul este un afacerist foarte cunoscut- FOTO


Cea mai scumpă mașină din Cluj costă o avere și are un proprietar vedetă


În Cluj, cea mai scumpă mașină face cinste reputației sale. Este vorba despre un Lamborghini Aventador, achiziționat prin intermediul unei firme. Valoarea mașinii depășește 650.000 de euro și este propriatatea unui pasionat de mașini de lux.

Proprietarul este Ali Hashem, un irakian stabilit de mult timp în România. El deține mai multe afaceri în țară și, conform informațiilor publice, își rotunjește veniturile și din tranzacții cu bitcoin. Astfel, a reușit să își construiască o avere considerabilă.

Pe străzile din Cluj, mașina spectaculoasă atrage toate privirile. Ali Hashem este implicat și în afaceri din domeniul inteligenței artificiale, ceea ce explică veniturile care îi permit astfel de achiziții. Sursele spun că Hashem provine dintr-o familie de afaceriști irakieni, care îl sprijină și financiar. Anterior, el a deținut și un alt bolid de lux: un Lamborghini Huracan, potrivit evz.ro.

Acesta avea un design full carbon, fără piese din plastic, și o putere de 610 cai, fiind considerat o adevărată „bestie” a șoselelor. Mașina a fost vândută unui alt clujean, Andrei Mănescu, pasionat de jocuri video. 

Lamborghini-ul Huracan a fost vândut pentru o sumă impresionantă de peste 200.000 de euro. Cumpărătorul a profitat de oportunitatea de a specula vânzarea, știind că Ali va achiziționa un nou vehicul și oferindu-i o ofertă de nerefuzat.

Ali Hashem, cunoscut pentru afacerile sale, este asociat în mai multe firme alături de parteneri români. Una dintre aceste firme este cea prin care a fost realizată achiziția costisitoare a mașinii.


Comentarii Facebook