Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. Ce așteptări are el de la tine?


Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie.Să arate bine, să fie sexy şi afectuoasă. Acestea sunt lucrurile pe care şi le doresc bărbaţii de la partenerele lor. Dar sunt şi alte calităţi pe care le „vânează”, în funcţie de zodie.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. BERBEC

Bărbatul Berbec apreciază o gamă foarte largă de femei. Dar cele care îi merg la inimă sunt acelea cu personalitate, care știu să îi întoarcă vorba și posedă un curaj și spirit de aventură comparabil cu ale sale.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. TAUR

Pentru el frumusețea fizică este foarte importantă. Iar asta înseamnă forme și curbe, nu măsura 0. Îi plac femeile senzuale, care iubesc amorul fizic. Tipurile intelectuală rasată sau pudibondă îl lasă rece.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. GEMENI

Oricât de frumoasă, nicio femeie nu cucerește inima unui nativ din zodia Gemeni dacă nu îi fascinează mai întâi mintea. Inteligența, umorul și o conversație interesantă sunt pe lista lui de interese. Iar ea trebuie să îl joace și să cedeze greu.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. RAC

El e atras de femeile care oferă o senzație de stabilitate, devotament și afecțiune maternă. O femeie prea jucăușă sau prea sprințară îl descumpănește. El are nevoie să simtă că se poate baza pe ea și încă pe termen lung. 

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. LEU

Îi va sări imediat în ochi o femeie care polarizează atenția în jurul ei, elegantă și deosebită. În același timp trebuie să fie foarte feminină, emanând gingășie și prospețime. De care să fie mândru, dar care totuși să nu-l eclipseze.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. FECIOARĂ

El observă amănunte pe care alți bărbați le ignoră. Apreciază o femeie care reușește să fie elegantă fără să facă exces de lux. Îl îndepărtează femeile cheltuitoare și care își etalează prea evident calitățile fizice sau poșeta de firmă.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. BALANȚĂ

El vede frumusețea în aproape toate femeile, dar pe care vrea s-o ia acasă trebuie să fie o zână între zâne. Apreciază delicatețea și gingășia feminină și va întoarce prompt spatele unei femei prea masculină sau vulgară.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. SCORPION

Scorpionul experimentează orice în materie de femei. Dar că să se atașeze cu adevărat de una, trebuie ca aceasta să îi dea senzația de inocență, stabilitate afectivă și devotament-orice-ar-fi.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. SĂGETĂTOR

Nu-i plac femeile care îl leagă, se agață ca o liană de gâtul lui și îi îngrădesc libertatea. El apreciază la o femeie independența față de el, simțul umorului și o anumită franchețe, fără ocolișuri și aluzii.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. CAPRICORN

Apreciază aerul aristocratic de lady. Un CV impresionant și niște rude influente sunt iarăși plusuri în ochii lui. Chiar dacă îi plac și femeile populare, stil „sufletul petrecerii”, tot cu una serioasă și liniștită pleacă acasă.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. VĂRSĂTOR

Nu se știe niciodată ce anume apreciază cel mai mult un Vărsător, dar inteligența, un anumit altruism și senzația de „femeie pe picioarele ei” sunt pe gustul său. Compatibilitatea mentală e mai importantă ca cea fizică.

Ce vor bărbaţii de la o femeie în funcţie de zodie. PEȘTI

Femeia care fascinează un nativ Pești este un paradox: în același timp puternic, independentă și stabilă, fără fluctuațiile de care suferă el, dar și sensibilă, senzuală și afectuoasă. Și mai degrabă tăcută decât excesiv de vorbăreață.


Comentarii Facebook