CE super local se deschide in centrul Clujului! VEZI FOTO din interior


Finalul lui septembrie agita industria distractiei din centrul Clujului! Un nou concept intitulat "SOTO" va fi lansat in 3 octombrie pe strada Baritiu 4-6, chiar la parterul Casei de Moda.

Dupa cum arata pozele pe care le puteti vedea in premiera, SOTO arata fantastic si se pozitioneaza din start ca un demn concurent pentru Vertigo, Crazy Cafe sau Diesel.

"Avem foarte multe surprize pregatite pentru viitorii nostri clienti! Chiar ne dorim sa devenim unul dintre cele mai tari locuri din oras si spun asta cu respectul cuvenit concurentei!", a declarat Tudor Pop, unul dintre investitorii de la SOTO.

"Clientii nostri vor remarca din primul moment design-ul inedit si serviciile de calitate, dar mai ales consecventa cu care ne vom stradui sa pastram mereu gustul produselor si calitatea serviciilor oferite. SOTO va fi locul ideal pentru toti cei cei au nevoie de un moment de respiro dimineata, de un loc placut si cald in pauza de masa de la amiaza, de un loc de intalnire memorabil atunci cand vine seara si simti ca ai nevoie fie de un party, fie de o conversatie cu prietenii", a mai adaugat Pop.

Comentarii Facebook