Nadia, primita la Cluj cu flori! Fostul aur olimpic a facut roata tiganului in Piata Unirii VIDEO


Nadia a fost primita ca un adevarat star al sportului mondial la Cluj-Napoca. Zeci de copii i-au strigat numele, iar o fetita a asteptat-o cu un buget mare de flori.

Vedeta a fost impresionata de moment si de florile fetitei de cativa anisori. "Sa nu mai vorbesc ca eu am concurat acum 35 de ani, cand probabil parintii fetitei nu se gandeau sa aiba copii care sa fie aici alaturi de noi, dar este un lucru frumos si pozitiv si cum poti sa ajungi la acesti copii decat sa vii personal aici. Ei probabil stiu de noi prin intermediul presei si YouTube si etc. Faptul ca esti prezent aici constituie un imbold pozitiv pentru copii pentru ca fiecare copil isi doreste sa aiba idoli", a spus Nadia.

Nadia s-a simtit foarte bine in Piata Unirii, unde a avut loc un meci demonstrativ de tenis finantat de o cunoscuta banca din Romania. Fosta medialiat cu aur s-a dat in spectacol si a facut roata tiganului in fata copiilor.

"Am facut roata tiganului si nu mai am timp de incalzire. Probabil ca daca facem un tur in intreaga tara voi aduce si o barna data viitoare", a mai spus fosta sportiva.

 

Vezi si...

Hagi, Nastase si Nadia, in Piata Unirii la un meci de tenis demonstrativ. Sorin Apostu a jucat tenis FOTO

Comentarii Facebook