Ce reacţie a avut Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

 

Horia Brenciu le-a dat o replică acidă unui fan care i-a spus că soția lui e bătrână.

 

Bătrână pentru tine Horia... Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

 

Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Brenciu a continuat, dar elegant în exprimare. 

 

Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!", a mai scris artistul. 

 

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu (50 de an, fotoi) s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulţi ani înainte de a-şi oficializa realaţia. Au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (3 ani). Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

 

Comentarii Facebook