Miercuri 24 Aprilie

Trenurile CFR care trec prin Bonțida, opresc la Electric Castle. Studenții merg gratuit


Compania feroviară CFR Călători anunță că toate trenurile care vor trece prin Bonțida, vor opri și în gara din localitate, în perioada desfășurării festivalului Electric Castle.

Astfel, un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu tren InterRegio, clasa a 2-a este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 de lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei.

Studenţii călătoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări.


Modalități de cumpărare bilete de tren:

· online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% - singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;

· de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;

· de la automatele de vânzare din gările mari;

· de la terminale ZebraPAY din marile centre comerciale;


Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Răscruci.

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 18-22 iulie 2018 și este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonțida.

Vezi AICI lista trenurilor care opresc la Bonțida

Comentarii Facebook