Ce pot face clujenii de 1 Mai. Ce ștranduri se deschid și care sunt TARIFELE

 

Perioada liberă de 1 și 2 Mai, dar și weekend -ul care urmează, va fi folosit de foarte mulți pentru diverse ieșiri. Clujenii care nu pleacă din oraș se pot relaxa în zonele de agrement din județ.

 

Băile Cojocna se deschid de 1 Mai, dar încă nu s-a stabilit care va fi tariful. La ora redactării acestei știri are loc ședința Consiliului Local Cojocna, unde se stabilesc tarifele și programul de funcționare. (Vom reveni cu amănunte)

 

Băile Toroc de la Dej sunt deschise tot timpul anului. Directorul stațiunii, Claudiu Chira, a declarat că turiștii pot folosi bazinele interioare, dar și pe cel exterior.  ”În principiu suntem deschiși tot timpul anului. Avem bazine și în interior și în exterior. Suntem pregătiți și putem deschide oricând vin musafirii și în exterior. Nu credem că va fi uzual lacul exterior pentru că apa este rece, dar au fost temerari care au făcut deja baie.

 

În acest an, am făcut lucări de amenajare și întreținere. Am amenajat plaje acoperite cu umbreluțe mai mari și acoperite cu stuf și cu șezlonguri. Au un aspect mai rustic și credem că vor fi foarte apreciate”, a spus Claudiu Chira. 

 

Tarifele la Băile Toroc nu au fost schimbate, intrare este 10 lei, iar turiștii pot folosi ambele bazine. 

 

Salina Turda nu se închide și poate fi vizitată zilnic. Primarul Tudor Ștefănie a declarat pentru Știri de Cluj că Salina va ”fi deschisă până seara, în fiecare zi, inclusiv duminică. Turiștii pot să viziteze și împrejurimile orașului, zona pietonală cu terasele și mănăstirea Mihai Viteazu”, a mai spus Tudor Ștefănie. 

 

Din păcate Grădina Zoologică nu va putea fi vizitată pentru că încă lucrările nu s-au terminat. ”A fost o firmă care a intrat în insolvență și acum a preluat altă firmă lucrarea. Probabil că numai la finele anului se va termina”, a mai spus primarul din Turda. 

 

Ștrandurile din Cluj-Napoca nu se vor deschide de 1 Mai, pentru că vremea nu permite.

 

De asemenea, nici Aqua Park Florești nu se deschide de 1 Mai, ”cel mai devreme în două săpătămâni. Vremea nu permite”, au spus reprezentații ștrandului.

 

Clujenii care doresc să facă baie, pot opta pentru bazinele acoperite.  

 

Piscina Olimpică administrată de UTCN va avea următorul program: 1 Mai - 7.00 la 15.00, 2 Mai - 7.00 la 15.00, sâmbătă - 7.00 - 19.00, duminică - 7.00 - 17.00. Tariful este de 17 lei adulți și 12.00 copii.

 

Complexul de Natație ”Universitas” al UBB Cluj va avea program normal.

 

Programul este de la 6.00 la 21.30 și sâmbăta - duminica de la 10.00 la 21.30. Tarifele sunt 20 de lei intrarea cu saună deshisă pentru adulți și abonament de 10 intrări valabil un an - 150 de lei. Copii vor plăti 15 lei intrarea și pe abonamentul cu 10 intrări 120 de lei.

 

În paralel vor funcționa și piscinele acoperite de la Hotelurile Aqantus, City Plaza și Belvedere.

Comentarii Facebook