Ce note au luat Andra, Bianca Drăgușanu, Inna, Dorian Popa și Andreea Bălan la BAC


Absolvenții liceului au aflat luni, 3 iulie, rezultatele examenului de Bacalaureat, supranumit și examenul maturității. 

Prin emoții similare au trecut, în urmă cu mai mulți ani, și multe dintre vedetele din România, cum ar fi Andra, Bianca Drăgușanu, Inna, Dorian Popa și Andreea Bălan.

Deși mulți nu îi creditează cu multă dragoste față de carte, Dorin Popa a terminat Bacalaureatul cu media 9,83, adică una foarte mare. Cântăreața Andreea Bălan a avut și ea rezultate excelente: 8,73 la Limba și Literatura Română, 9,40 la Chimie și 9,10 la Matematică.

Cu o medie care merită aplauze a terminat examenul și Andra, la un liceu din Câmpia Turzii. Îndrăgita artistă a avut media finală de 9,07.

INNA a terminat examenul cu media 8,85, iar frumoasa Bianca Drăgușanu spunea că a obținut media 8,95 la BAC.

Printre cei care nu au trecut, din prima, examenul maturității s-a numărat Adelina Pestrițu. Ei i-a venit de hac proba la Limba și Literatura Română. A încurcat două romane, fapt ce i-a scăzut mult nota.

În aceeași situație s-a aflat și Iuliana Luciu. Tânără nu a reușit să obțină o medie bună prima dată, însă a luat, la a doua încercare, nota 7,40. Nici Dan Capatos nu s-a descurcat mai bine și asta pentru că la prima sesiune a reușit să se certe cu profesoara ce îl supraveghea, așa că a fost dat afară din examen.

Comentarii Facebook