Vineri 30 Septembrie

Ce mesaj dur i-a transmis Anamaria Prodan fostului soţ, Laurenţiu Reghecampf, din brațele unui alt bărbat


Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce s-a afișat în mai multe rânduri la brațul medicului Ibrahim al Ashary. 

Chair dacă relația dintre cei doi nu este oficializată, ultimele postări ale celor doi au lăsat să se înțeleagă că îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. În acest context,  Prodan a ținut să îl înțepe pe fostul soț. 

Mesajul dur pe care Anamaria Prodan i l-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf „de la braţul” altui bărbat

Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!”, a spus Prodan.

Anamaria Prodan s-a afişat în braţele unui bărbat celebru din Arabia Saudită. Chiar dacă nu există indicii că acesta ar fi noul iubit al vedetei, cei doi par foarte apropiaţi, cel puţin în ultima imagine postată de Anamaria pe Instagram.

Citește și: FOTO - Cine este bărbatul care apare tot mai des la brațul Anamariei Prodan. Ibrahim Ashary, cunoscut în Dubai

Apariţia e considerată una surprinzătoare, dacă ţinem cont că Anamaria Prodan a fost extrem de rezervată în legătură cu afişarea în prezenţa altor bărbaţi, cât timp nu este divorţată. De altfel, ea a declarat în mai multe rânduri că nu va intra în nicio relaţie până nu va fi oficial despărţită de Laurenţiu Reghecampf.

Ibrahim al Ashary este considerat unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din zona Golfului. Acesta deţine mai multe clinici în Arabia Saudită, Dubai sau Anglia.

prodan cu sheik 2.PNG

Secretul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a spus că „iubeşte”, iar acest lucru o face să se menţină în formă. Totuşi, din respect pentru copiii săi, Anamaria Prodan a promis că nu se va afişa cu nimeni până când nu va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf.

Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos. La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.


Comentarii Facebook