Îl mai țineți minte pe bucătarul Vlăduț, de la ”Neatza”? Cu ce se ocupă acum și ce gest frumos a făcut Dani


Vlăduț, fostul bucătar de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, s-a retras din televiziune, dar gătește la un restaurant de fițe din Capitală.

La finalul anului 2020, în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" a intrat și chef Nicolai Tand, iar aparițiile lui Vlăduț au început să fie din ce în ce mai rare.

Ulterior, acesta a dispărut aproape complet din emisiune, pentru că se dorea o prezență mai viguroasă în show -ul tv. Vlăduț a fost salvat de fostul coleg de emisiune, Dani Oțil, care i-a dat pe mână bucătăria restaurantului pe care îl deține. 

Plecarea lui Vlăduț, pe numele lui real Vlad Florica, de la matinal s-a datorat unei nevoi de întinerire a echipei. Alături de chef Nicolai Tand a fost adus și Florin Ristei. Bucătarul Vlăduț nu mai făcea rating, fiind acuzat că se mișcă lent și nu aduce amuzament în timp ce explică rețetele.

Pe de altă parte, și bucătarul era nemulțumit de producători, reclamând că nu are suficient spațiu de emisie pentru a spune totul despre creațiile sale culinare. 

Comentarii Facebook