FOTO - Cine este bărbatul care apare tot mai des la brațul Anamariei Prodan. Ibrahim Ashary, cunoscut în Dubai


În ultima vreme, în presa mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan (49 de ani) ar avea un nou iubit. În urma deciziei de a divorța de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), din 2021, după un mariaj de 13 ani, impresara încearcă să-și refacă viața personală, însă până acum nu s-a confirmat că ar avea un nou partener de viață. 

prodan cu sheik 2.PNG

Zvonurile legate de acest subiect au apărut după ce Anamaria a postat pe conturile sale sociale câteva fotografii în care apare în prezența unui bărbat misterios. Cei doi s-au fotografiat în diverse locații și par destul de apropiați. În dreptul postărilor, impresara l-a menționat pe bărbatul respectiv printr-un tag și așa a reieșit că numele lui este Ibrahim Ashary. Ashery este unul dintre cei mai cunoscuți medici din Dubai, specializat în chirurgie plastică. El este considerat un expert mai ales în rinoplastie și lifting facial. În plus, a contribuit la dezvoltarea unei soluții de înfrumusețare la mare modă acum, numită „Ashary Thread Lift Technique”. 

Ibrahim Ashary este absolvent al Universității din Tubingen, Germania, și ar o experiență de peste 15 ani în chirurgia plastică, potrivit imcas.com. Anamaria Prodan nu a declarat până acum nimic legat de o posibilă relație cu Ashary. Impresara a decis să nu vorbească despre viața intima până nu se încheie divorțul cu Reghecampf.

prodan si sheik 1.PNG

Prodan spune că Reghecampf îi datorează bani 

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf are datorii mari la ea. De când au decis să divorțeze, impresară și fostul antrenor al Universității Craiova și-au aruncat atacuri constante. Cea mai recentă acuză a Anamariei este legată de datoriile financiare pe care Reghe le-ar avea la ea. Impresara spune că nu i-a plătit pensia alimentară a băiatului, Laur Jr., pe care îl au împreună și este nemulțumită că instanța a stabilit o cotă fixă de 2.000 de euro și nu o treime din salariul lui de antrenor.


Comentarii Facebook