Ce i-a replicat Micutzu lui Mircea Badea în scandalul privind glumele de ”stand up comedy” la adresa Antenei

 

Mircea Badea i-a făcut cu ou și cu oțet pe Micutzu şi pe Mihai Bendeac, pe motiv că ar înjura Antena 1 în show -urile lor de ”stand up comedy”, dar acum lucrează la acest post de televiziune. 

 

Micutzu a spus că nu vrea să se implice în acest scandal: ”Nu am niciun punct de vedere. Să fie sănătos! Da, sunt la filmări. Filmăm un nou sezon din ”Băieţi de oraş”. Nu vreau să mă bag în chestii de genul ăsta”, a declarat Micuztu, conform CANCAN.ro.

 

Mircea Badea i-a atacat dur pe Mihai Bendeac şi pe Micutzu pentru revenirea la Antene: ”Asta mi-a spus un prieten după ce a citit articolele despre cele două javre care, după ce au înjurat Antenele şi oamenii de aici, n-au avut nici cea mai mică problemă să apară ca nişte floricele profitând de libertatea totală conferită lui Bendeac, dar şi de lipsa totală de caracter a acestuia. Deja este un tipar pe care îl vedem şi în societate, în general. Categorii substanţiale de forme de viaţă înjură, contestă, #rezistă, urlă, protesteaza împotriva unor entităţi, dar se reped hulpav să adune bani, scutiri de impozite, gratuităţi, facilităţi sau oportunităţi de carieră acordate de respectivele entităţi. Prietenul meu avea dreptate: ”P*****i se bucură şi la un zgârci! Cum să nu plonjeze la banii Antenei?!” Aşadar: Oameni sau viermi? Asta e întrebarea. Forma de viata din filmulet face ceea ce cretinii ar numi imprecis ”stand up comedy”. Treaba lui. Si a viermilor care rad la o asemenea monstruozitate. Problema e ca mamutul injurator apare la Antena1. Ati ghicit: e in trupa lui Bendeac. Eu am mai vazut asta de prea multe ori. Incep sa ma cam satur. A mai ramas foarte putin timp. Tic tac, tic tac!”.

Comentarii Facebook