Luni 26 Septembrie

Iulius Mall Cluj a lansat cel mai dinamic catalog fashion online, realizat prin tehnica cinemagraph (P)Iulius Mall Cluj a lansat cel mai nou și dinamic catalog fashion, realizat prin tehnica cinemagraph, care combină arta video cu cea fotografică.

La fel ca toți clienții Iulius Mall, știm că ești conectată la tot ce este nou în materie de modă și că ești un trendsetter în peisajul urban. În acest sezon, te ajutăm să-ți găsești propriul stil și să-ți spui povestea în cel mai original mod. De curând, a fost lansat „Your Style. Your Story”, catalogul fashion profesional ce surprinde tendințele din modă și care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. De această dată, catalogul este prezentat într-o manieră mult mai dinamică, fiind primul realizat prin tehnica cinemagraph. Te invităm să te inspiri, să fii autentică, să îndrăznești și, cel mai important, să fii personajul principal în povestea ta. Descoperă catalogul accesând link-ul: http://iuliusmall.com/cluj/fashion/.

Cei care vor răsfoi catalogul vor fi surprinși cu fotografii în mișcare. Adieri, peisaje urbane în mișcare, ghivece de flori în balans, fântâni curgătoare sunt o parte dintre elementele care animă parțial și subtil imaginile statice, prin tehnica cinemagraph. Instantaneele au fost realizate în superbul peisaj al Iulius Parc, dar și în zone emblematice pentru orașul Cluj-Napoca și în împrejurimile acestuia.

Cele mai cool piese vestimentare și accesorii spectaculoase au fost selectate de la brandurile mult îndrăgite din Iulius Mall Cluj: Zara, Adidas, H&M, Pimkie, Motivi, Tommy Hilfiger, Stefanel, Guess, Michal Negrin, Kix, Meli Melo, U-man, Nike, Il Passo, Tezyo. Coafurile de vară au fost realizate de stiliștii Gett’s Color Bar, iar de make-up s-a ocupat Inglot.

Comentarii Facebook