Sambata 28 Ianuarie

Ce a spus un instructor de fitness despre condiția fizică a președintelui Klaus Iohannis după ce i-a văzut brațele?


Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri dimineață împotriva COVID-19, odată cu începerea etapei a doua din cadrul camapniei de vaccinare anti-COVID-19. Acesta a făcut public momentul vaccinării, pentru a fi un exemplu în fața românilor care sunt sceptici cu privire la vaccin.


Totuși, atenția românilor nu a fost asupra momentului, deoarece aceștia s-au concentrat mai mult pe brațele președintelui și pe condiția sa fizică. În mediul online au apărut nenumărate reacții, comentarii și glume.


Președintele României a fost vaccinat vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.


Brațele președintelui, noul trend pe internet


După ce au depășit importanța momentului, mulți români au remarcat forma fizică a președintelui, care a afișat două brațe destul de lucrate la sala de forță. De aici, au apărut o mulțime de imagini amuzante pe internet.


iohannis.jpg


Ce spune un instructor de fitness despre brațele lui Iohannis?


Practicanții de sport spun că pentru a fi în asemenea formă la 61 de ani trebuie să faci miscare în mod regulat.

Ține foarte mult de felul în care trăiește cu totul. Este vorba de alimentație, de mișcare. Se vede că face activitate fizică pentru că are un tonus muscular. După 40 de ani tonusul muscular denotă că face mișcare. ACum nu știu dacă fitness sau altceva, este într-adevăr impresionant”, a spus un instructor de fitness pentru stirileprotv.ro


Comentarii Facebook