Catalin Botezatu a plans de Paste si a fost la o manastire din Sibiu - VIDEO

Catalin Botezatu si-a petrecut Pastele la o manastire din Sibiu, alaturi de alti prieteni, si departe de revistele de scandal. El a marturisit ca s-a simtit singur si ca nu o iarta pe Bianca Dragusanu.

 

"Simteam ca explodez daca raman singur, am plecat la Sibiu. Poate ca singurul plus a fost ca am plecat cu niste prietreni si am gasit niste oameni dragi mie si poate ca cel mai inaltator lucru a fost ca am facut Invierea intr-un cadru pe care putini au avut sansa sa il vada. O manastirea veche, in Dumbrada, un loc aproape superb, aproape edenic", a declarat Catalin Botezatu.

 

El a marturisit ca desi a fost insotit de prieteni s-a simtit singur. "Poate ca acele momente, desi au fost inaltatoare, mi-au dat un fior de singuratate si de, nu stiu ..., m-am simtit frumos si in acelasi timp la fel de singur", a mai spus designerul vestimantar.

 

El a mai spus ca nu o iarta pe Bianca si ca de acum incolo va fi un "fitos". "Bianca a fost doar o alta femeie din viata mea. Niciodata nu am cautat femei. De acum, am sa fiu mai fitos, mai cu nasul pe sus, pentru ca daca le arati ca esti un om normal, sterg cu tine pe jos toti. O sa inceapa iar glume ca sunt gay, bisexual, trisexual, zoofil, dar nu o sa ma mai afisez cu nimeni", a incheiat Bote.

 

Video: Protv

Comentarii Facebook