Cătălin Bordea a dat-o uitării pe fosta soție? Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu Livia


Cătălin Bordea a avut un dificil și a trecut printr-o despărțire dureroasă de soția sa Livia, după ce a aflat că aceasta îl înșală cu cel mai bun prieten, Spike. 2024 însă promite a fi un an mai bun pentru comediantul îndrăgit de români. Se pare că actorul a reușit să depășească această situație dificilă și a întâmpinat noul an alături de o nouă persoană dragă în viața sa, uitând de trecutul său alături de fosta soție.

CanCan dezvăluie că Bordea vrea să-și păstreze noua relație în mare discreție, dar despre ea tot s-a aflat. Noua lui iubită este Olga Barcari, una dintre hairstylistele renumite printre vedete. Olga are 36 de ani și se laudă cu o carieră de aproape două decenii în domeniul de beauty.

Potrivit surselor CanCan, cei doi ar fi împreună de mai bine de o lună.

ewreqf.jpeg

În noaptea de Revelion, ei au petrecut în clubul de comedie al lui Bordea de pe Victoriei alături de alți prieteni, printre care Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, George Tănase și Ionuț Rusu.

Sursa citată amintește că Olga Barcari a trecut recent printr-un scandal, după ce o clientă a acuzat-o că i-a ars părul în timpul procesului de vopsire. Acuzațiile au devenit virale, iar Olga și-a închis contul de TikTok la momentul respectiv.

dd.jpeg

Olga Barcari ar fi petrecut noaptea de Revelion la The Fool, alături de Cătălin Bordea și cunoscuții săi (Foto: Instagram)

Cătălin Bordea, despre șocul despărțirii de Livia

În toată această perioadă, în vreme ce Livia mai mult a păstrat tăcerea, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre suferința prin care a trecut după ce aceasta l-a înșelat cu Spike, cel mai bun prieten al său.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.red. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Însă rănile par să se vindece ușor, ușor, așa că acum el poate și să facă haz de necaz. Într-o emisiune TV, comediantul a vorbit despre o posibilă nouă relație, evidențiind calitățile pe care le caută la o femeie: „Să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de al meu. Să nu îi placă de nimeni”.

Comentarii Facebook