Duminica 28 Aprilie

Cât câștigă hairstylist -ul Bassam, după ce le aranjează pe ”plasticatele” României: Drăgușanu și Chivu


Bassam este hairstylist-ul vedetelor Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu, Loredana Chivu, iar veniturile sunt pe măsură.

Regele coafurilor” își reinvestește banii câștigați în ținute extravagante și extrem de comentate.

”Banii sunt chiar bătuți la casă, să știți, că eu sunt foarte corect cu țara. Fac foarte mulți bani. Fiindcă eu am salon, calculez în total, dar eu, într-o zi foarte foarte bună, câștig între 5.000 € și 7.000 €. 

Dar acum o să se întrebe lumea, pentru unde am ajuns, eu am muncit, iar în momentul în care am ajuns să fiu top și lumea să îmi spună că sunt rege și sunt top, atunci vin prețurile!

Când mergi la un brand și achiți pe o geantă 5 - 6.000 €, și la mine e la fel. Geanta rămâne, la mine coafura se strică, dar astea sunt prețurile mele!”, a declarat Bassam, pentru Cancan.ro.

La mine poate să fie vedetă, nevedetă, poate să fie oricine, un om simplu.

Dacă nu pot să o mulțumesc, ușa e a ei. Eu nu am căutat pe nimeni, toată lumea m-a căutat pe mine și mă apreciază, și mă bucură lucrul ăsta. Dar cu cine pot să am cel mai bun dialog și să glumesc și să le iau cu glumele mele depășite, sunt multe.

Dar așa Loredana Chivu, o întreb: «Ce faci, fă?» Bine, la voi, «făi, fă» sunt foarte jignitoare, dar mie mi-au spus multe fete că eu am învățat acest cuvânt când am ajuns în țară: «Ce faci, fă?!». Mi-au zis vedetele că de la mine sună altfel.

Cu Puceanca am o problemă. Cristina Pucean tot timpul întârzie. Când zici Cristina Pucean la programator, trebuie să o programezi la 3, dar eu să îi spun că am programat-o la 2, ca să ajungă. Dar este foarte OK, glumesc cu ea, ne certăm, ne împăcăm, se supără, îi trece!”, a mai completat hairstylistul.

Comentarii Facebook