Zodiacul norocului! Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie


Norocul nu poate fi ”îmblânzit” de nimeni și nici nu va putea fi vreodată invocat. Astrele sunt singurele care au dimensiunea necesară pentru a-l cuprinde. Astrologii au încercat să descifreze adevărurile străvechi și au pus pe hârtie o serie de numere norocoase pentru fiecare zodie. 

Berbec - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Când vine vorba de bani,ai un talent nativ de a menţine un echilibru între a cheltui şi a economisi. În plus,eşti o persoană vizionară căreia în place să se implice în activităţi menită să îmbunătăţească viaţa semenilor.

Numere norocoase

4,7,8,12,13,17,22,26

Taur -  Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Îţi plac banii şi faci orice îţi stă în putinţă ca să nu duci lipsă de nimic. Visezi la câştiguri mari care să-ţi permită plăceri materiale şi culinare. Din păcate,cu toate că participi la jocuri precum loteria,ai prea puţin noroc şi numai dacă munceşti mult ai tot ce-ţi doreşti.

Numere norocoase

2,4,6,11,12,16, 20,29,37,47

Gemeni - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Nu te poţi decide ce să alegi dintre lucrurile care-ţi sunt utile şi cele care-ţi fac plăcere. Chiar dacă ai ajuns la concluzia că banii sunt precum un rău necesar,nu te gândeşti prea mult la aspectul economisirii lor.

Numere norocoase

3,5,8,10,12,15,23

Rac -  Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Dacă te numeri printre nativii din această zodie, poţi câştiga foarte uşor şi la fel de uşor poţi să şi cheltuieşti banii. Totuşi,nu eşti o persoană foarte cheltuitoare. În general,îţi place să investeşti şi să economiseşti,privind cum se adună de la o zi la alta. Îţi place să laşi senzaţia că nu ai foarte mulţi bani.

Numere norocoase

2,4,7,9,11,14,16,20,25

Leu - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Îţi place să fii înconjurată de lucruri moderne,în tendinţe şi,din fericire,banii nu sunt o problemă pentru tine,pentru că ai noroc de ei. Rareori te gândeşti să economiseşti. Eşti şi o persoană generoasă,iar dacă un prieten are nevoie de ajutor,eşti gata să-i dai şi ultimul tău bănuţ.

Numere norocoase

1,3,4,8,10,13,19,22

Fecioară - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Ştii foarte bine cum să faci pentru a nu duce lipsă de bani. Foarte atentă în privinţa cheltuielilor,încerci să economiseşti cât mai mult posibil pentru zile negre. Plănuieşti costurile în avans şi nu cheltuieşti prea mult. Din când în când,îţi face plăcere să cumperi ceva frumos pentru tine.

Numere norocoase

2,5,7,12,14,23,32,41

Balanță - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Te descurci de minune în a păstra un echilibru între economii şi cheltuieli. Dacă ai câştiga la loterie,probabil o mare pare din bani va fi destinată schimbării garderobei,pentru că adori moda şi hainele de calitate.

Numere norocoase

1,6,11,15,24,33,42

Scorpion - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Odată ce ţi-ai stabilit un buget,eşti îndeajuns de disciplinată pentru a nu-l depăşi. Crezi prea puţin în câştigurile obţinute facil şi,chiar dacă mai joci câteodată la loterie,eşti sigură că banii vin numai prin muncă. Pentru tine,banii reprezintă siguranţă şi-ţi dau un sentiment de control. Îţi place să economiseşti şi te gândeşti mult înainte de a investi în ceva.

Numere norocoase

9,14,19,27,36,45

Săgetător - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Găseşti plăcere în a obţine şi a cheltui bani. Te numeri printre nativii cei mai entuziaşti şi plini de viaţă,care nu-şi face griji pentru ziua de mâine sau pentru job. Îţi asumi riscuri şi-ţi păstrezi optimismul,având credinţa că există cineva acolo sus care te iubeşte şi-ţi va da tot ce ai nevoie. Dacă se întâmplă se câştigi la loterie,cu siguranţă te vei gândi mai întâi unde să mergi în vacanţă şi la prietenii pe care-i vei lua cu tine.

Numere norocoase

3,8,12,13,18,21,30

Capricorn - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

Te pricepi de minune să administrezi timpul şi banii,astfel încât să nu duci lipsă de nimic. Eşti muncitoare şi nu crezi în câştigurile obţinute cu uşurinţă,pentru că ai siguranţa că numai munca îţi va aduce succesul pe termen lung.

Numere norocoase

1,4,7,12,17,19,22,26

Vărsător - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

În privinţa banilor,păstrezi un echilibru între cheltuieli şi economii. Dacă ai câştiga o sumă mare de bani,sigur ai prefera s-o cheltuieşti pe călătorii,pentru a vedea lumea.

Numere norocoase

4,9,13,14,17,19,22,26

Pești - Ce numere să pui la LOTO în funcție de zodie

În general,nu dai prea mare importanţă banilor,pentru că ei sunt daor un mijloc de a-ţi atinge visele şi scopurile. Uneori,cheltuieşti peste măsură,fără să-ţi faci calcule dacă vei avea sau nu probleme în viitorul apropiat,alteori devii foarte strângătoare.

Numere norocoase

3,8,13,16,18,21,25,30,34,43

Comentarii Facebook