Ce zodie va suferi din dragoste la finalul lunii mai. Toți sunt uimiți, dar suferința este parte din viață


Luna mai vine cu suferință în dragoste pentru un nativ al zodiacului. Povestea de dragoste se va încheia, dar orice sfârșit este un nou început, astfel că trebuie săfim optimiști.

Zodia care o să sufere din dragoste și o să pună capăt unei povești de iubire până la finalul lunii mai este chiar nativul Berbec.

Din nefericire, veștile proaste îi bat la ușă, astfel că doar așa află că partenerul de viață mai are o altă relație amoroasă în paralel. Nu, nu este vorba doar despre o aventură, ci de o poveste de dragoste în toată regulă.

Fie că vorbim despre o familie cu copii, planuri de viitor, relație de mai mulți ani sau de doar câteva zile, cert este că în mai puțin de o săptămână Berbecul o să afle de infidelitatea partenerului care a fost ascunsă cu brio zile sau ani la rând.

Nu, berbecul nu poate ierta un astfel de gest, astfel că alege să-i arate partenerului dovezile pe care le are, să ceară o serie de explicații și să pună capăt poveștii de iubire, indiferent cât de dureros este pentru el.

Într-adevăr, o perioadă bună de timp nu totul o să fie roz în viața berbecului, astfel că zilele posomorâte, lacrimile și suferința vor face parte din viața acestui nativ, însă apoi o să renască din propria cenușă.

Comentarii Facebook