Carmen Grebenișan și-a făcut poftele la întoarcerea de la Survivor România. Influencerița clujeancă a lăsat dieta și sala și nu s-a mai uitat la calorii


Clujeanca Carmen Grebenișan s-a întors în România, după ce a ocupat locul 3 în concursul Survivor România din Republica Dominicană. La întoarcerea pe meleagurile românești, aceasta le-a distribuit fanilor imagini dintr-un fast food din România. 

Vreme de 5 luni,  influencerița Carmen Grebenișan a fost în Republica Dominicană, unde regimul alimentar nu pare să îi fi priit. Departe de confortul din România și de mâncarea fast-food, nu a fost o perioadă chiar atât de ușoară pentru Carmen. Printre primele lucruri pe care a insistat să le facă, odată ajunsă înapoi în România, a fost să-și facă poftele într-un restaurant fast-food.

fast food.jpg

Clujeanca Carmen Grebenișan a fost acuzată de mai mulți telespectatori și fani ai concursului că ar fi fost favorizată pe parcursul competiției, de către producătorii din Pro TV. Influencerița a rezistat în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, din ianuarie până în mai. Potrivit informațiilor apărute în presă, creatoarea de conținut din mediul online ar fi fost remunerată cu 5.000 de euro pe săptămână.

Astfel, în cele 20 de săptămâni, vedeta ar fi primit undeva la 100.000 de euro pentru participarea la emisiune. 

Comentarii Facebook