Cum a apărut Delia Matache la concertul de la Năsăud, în Ardeal, unde a primit critici de la oameni - VIDEO


Delia Matache a cântat în weekend la Zilele Orașului Năsăud, iar după concert au apărut comentarii în care era criticată pentru ținută și atitudine.

Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal!

Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul)”, a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare.

Artista le-a mai transmis un mesaj și celor care comentează răutăcios.

Ce am observat în ultima perioadă și nu mi se pare sănătos. Toți facem asta. Dacă vrei să faci un compliment, îi spui că arată foarte bine, punct. Pentru vârsta ta, nu mai e un compliment, este o problemă. Este discriminare.

Am putea să încercăm să nu mai fim toxici. Să nu ne mai legăm de aspectul fizic al cuiva. E rău, e toxic, nu e constructiv și nu ajută pe nimeni această umilință. Mai ales cea publică”, a spus Delia, pe Instagram.

Delia, huiduită la Zilele unui oraș din Ardeal? Artista a fost invitată să cânte pe bani frumoși: „Apariție dezastruoasă/Cu greu a spus un mulțumesc”

Artista a fost criticată pentru atitudine și pentru ținută.


Comentarii Facebook