Carmen Grebenișan a uitat complet de verighetă după Survivor. Andrei Krișan i-a transmis un mesaj plin de dragoste clujencei


Finaliștii concursului Survivor România, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan s-au întors în țară, însă legătura dintre ei a rămas una strânsă, potrivit interacțiunilor dintre ei de pe rețelele de socializare.

captura.png

Cei doi concurenți au fost nevoiți să petreacă luni de zile împreună în  Republica Dominicană, însă după încheierea concursului, Carmen Grebenișan s-a întors acasă la soțul ei, Alex Militaru. Cei doi au ieșit împreună în oraș, însă internauții au observat un detaliu important, anume faptul că influencerița clujeancă nu poartă verigheta. 

În imaginile postate pe social media, creatoarea de conținut apare în prezența soțului ei, Alex, luând masa în oraș. Detaliul care a „furat” privirile, însă, este acela că vedetei îi lipsește inelul de pe deget.

De altfel, la aceleași imagini postate pe internet, au reacționat și alți doi foști concurenți de la Survivor, Alin Chirilă și Andrei Krișan. Andrei i-a trimis câteva inimioare influenceriței clujence.

ig.png

Soțul lui Carmen Grebenișan a transmis un mesaj, chiar înainte de finala Survivor

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare, lăudându-l pe Andrei Krișan pentru că a avut grijă de fete, în timpul competiției.

„Vreau să le mulțumesc pentru că au acceptat-o în emisiune și au ajutat-o să își împlinească acest vis. Îi mulțumesc lui @daniel.pavel.8 pentru că se poartă atât de uman cu toți concurenții și asta a fost de mare ajutor pentru ei. El încă nu știe, dar îi mulțumesc din nou și lui @andrei.krisan pentru cum a avut grijă de fete. Nu aș vrea să omit pe nimeni dintre Faimoși, Carmen s-a înțeles cu toată lumea și cu siguranță le va mulțumi și personal. Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc vouă pentru că ne-ați fost alături în aventura asta. Am citit toate comentariile de aici și de pe pagina Survivor România. Vă mulțumesc tuturor”, este o parte din mesajul transmis de Alex Militaru.

Comentarii Facebook