„Am dormit în dric două ore” - Anamaria Prodan a dormit în mașina mortuară de 100.000 de euro, alături de „Regina Întunericului”


Anamaria Prodan a anunțat, în urmă cu o săptămână, că își începe o nouă afacere. Impresara se implică acum în domeniul pompelor funebre, alături de asociata sa Gabriela Lucuţar, botezată și „Regina Întunericului”.

Cele două au achiziționat un dric de lux, care ar fu costat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Impresara susține că condus mașina mortuară din Italia până în România, dar la un moment dat, atât ea, cât și asociata ei, au simțit nevoia să se odihnească și, pentru că nu au găsit niciun hotel în drumul lor, cele două au decis să doarmă chiar în dric.

„Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal. Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm.

Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(...) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”, a dezvăluit Anamaria Prodan.  

Snapinsta.app_349463844_1207180839995115_3158410790694721246_n_1080.jpg

Impresara și-a ales sicriul

Agenta a vorbit din nou despre înmormântări de lux, pentru a-și promova noua afacere.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții”, a mai declarat Anamaria Prodan.

FOTO: Captură Kanal D

Comentarii Facebook