BZN concerteaza intr-un decor special la Sibiu, in 21 decembrie, de la ora 20.00


Sala Transilvania din Sibiu, care in mod normal gazduieste doar competitii sportive, se va transforma cu ocazia concertului trupei olandeze BZN intr-o veritabila sala de spectacole.

Miercuri, 21 decembrie, la ora 20.00, ora concertului, interiorul salii va fi decorat special pentru a transmite emotia unei seri unice. 20.000 de metri liniari de panza vor acoperi tavanul de sticla si fier pentru crea o atmosfera calda si primitoare. 50.000 de wati de lumini vor inunda sala si ii vor face pe spectatori sa uite ca acolo se joaca de obicei baschet iar cei 30.000 de wati de sunet vor fi perfect adaptati la caracteristicile spatiului si la vocile legendarilor Anny Schilder si Jan Keizer.

Cei doi vor canta live intr-o noua formula orchestrala formata din opt artisti, intr-un concert de doua ore, Best of BZN, in care vor fi interpretate cele mai reprezentative piese ale trupei. Pe o scena de 200 de metri patrati, melodiile care i-au facut celebri: "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance, Dance", vor rasuna in acompaniamentul unei formatii complete. Tobe, pian clasic, clape electronice, chitara bas, chitara solo, trei backing vocals si doua voci de legenda, vor readuce anii '80 la Sibiu.

Cei interesati pot achizitiona inca bilete de la Agentia Teatrala din Sibiu, Sala Transilvania, Libraria Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si in oficiile Postei Romane. Cei mai tehnici pot alege si varianta de cumparare online, pe bilete.ro, eventim.ro sau direct de pe pagina oficiala a evenimentului: www.concertbzn.ro. In acest moment mai sunt disponibile doar bilete in valoare de 100, 200 si 300 RON.

Best of BZN la Sibiu este un eveniment organizat de compania Impres Star, sustinut de Boromir, Trans Agape, Ton Mariage, Hard-Rental, Idesign, Nemo Investigo, Continental Forum, Transilvania Pack & Print si Real Sibiu.

Comentarii Facebook