Brad Pitt si-a cumparat casa cu ... pestera - FOTO

Brad Pitt si-a cumparat o casa de 700 de mii de dolari pentru a-si linge ranile in urma despartirii de Angelina Jolie. Si nu vorbim de orice fel de casa, este vorba de o vila, ce are pe langa toate dotarile necesare si o ... pestera.

"Brad Pitt a pus ochii pe acea casa de mult timp, dar s-a decis sa o cumpere abia acum pentru ca are nevoie de un loc care sa fie numai al lui. Vrea sa stea undeva unde e liniste si care sa nu aiba nici o urma a Angelinei, pentru a se putea gandi la urmatorul pas din viata lui", a declarat o sursa apropiata vedetei.

Construita in 1920, vila a fost scoasa initial la vanzare pentru suma de 1,3 milioane de lire sterline. Casa are doua dormitoare gigantice, doua bai si un bar imens. Pestera din "dotare" este construita in fundatia vilei.

Jurnalistii americani au scris ca mama lui Brad Pitt, Jane, incerca sa salveze pe ultima suta de metri relatia fiului ei cu Angelina Jolie. Ea planuieste sa isi foloseasca experienta acumulata in perioada in care a lucrat ca si consilier pentru cuplurile care au probleme in casnicie, saptamana viitoare intr-o intalnire fata in fata cu starul din seria "Lara Croft: Tomb Raider".

Cu toate ca pana acum s-a scris ca Brad si Angelina au discutat cu un avocat pentru a imparti averea si custodia copiilor, o sursa apropiata de actor a declarat ca acesta incearca in mod disperat sa isi recucereasca jumatatea, deoarece este inca indragostit de Angelina Jolie.

Cuplul are proprietati impratiate in toata lumea si 6 copii, trei adoptati si trei biologici.

Comentarii Facebook