Botezatu ii da lectii lui Adrian Cristea: "As sfatui-o pe Bianca sa se ocupe de sanatate"

Jucatorul Universitatii Cluj, Adrian Cristea, este sfatuit de Catalin Botezatu sa ii spuna Biancai Dragusanu sa aiba grija de sanatatea ei.

 

Catalin Botezatu a povestit pentru cancan.ro despre problemele de sanatate ale Biancai Dragusanu, prietena fotbalistului Adrian Cristea. El a apus ca Bianca are diabet si un hematom la picior, care este greu de operat tocmai din cauza diabetului.

 

"In Romania nimeni nu a avut curajul sa o opereze. Niciun medic nu si-a asumat riscul de a o opera, pentru ca Bianca are diabet si, se stie, in timpul unei interventii de acest gen pot aparea sangerari care nu au cum sa mai fie oprite. Impreuna gasisem un medic romano-american care s-a aratat dispus sa o opereze, insa, in ultima clipa, Bianca s-a sucit si a ramas cu problema nerezolvata", a spus designerul.

 

El este siderat de atentia pe care o acorda Bianca sanatatii sale: pierde noptile si tine diete. "Eu daca as fi in locul lui Adi as sfatui-o sa se ocupe mai intai de sanatate si abia apoi de cariera", a mai spus Botezatu pentru Cancan.

Comentarii Facebook