Bogdan Căpușan, ”prințișorul imobiliarelor” din Cluj, are în garaj mașini de 1,5 mil. euro. Acum a dat 2 mil. pe un Aston Martin

 

Bogdan Căpușan, fiul milionarului Chimu Căpușan, a făcut senzație cu anunțul că va deține un bolid Aston Martin Valkyrie, în valoare de 2 milioane de euro. 

 

Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a scris tânărul milionar pe Instagram. 

 

Pasiunea lui pentru mașini este fără margini. Bogdan Căpușan mai are în garaj câteva mașini de lux: Mercedes Brabus G-Class - 520.000 de euro, Rolls Royce Ghost - 250.000 de euro, Rolls Royce Dawn - 240.000 de euro, F12 Berlinetta - 360.000 de euro.

 

 

Tatăl ”prințișorului”, Chimu Căpuşan, este propietarul complexului Sun Garden, și a construit foarte multe blocuri în Cluj. Chimu a investit și în firma TI Trust Invest, în domeniul imobiliarelor, cu o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei pe 2016.

 

Nu ai vizitat Antalya? Ai AICI o ofertă foarte bună la un hotel de cinci stele. Plecarea e din Cluj-Napoca

 

Bogdan este pilot, dar deține și o afacere, Elite Grup SRL, cu o cifră de afaceri fabuloasă pe anul 2016 - 51 milioane de lei!

 

Comentarii Facebook