Nu ai vizitat Antalya? Ai AICI o ofertă foarte bună la un hotel de cinci stele. Plecarea e din Cluj-Napoca

 

Antalya este denumita ”Riviera turceasca” și pe bună dreptate. Oferta de la hotelul Calista Luxury Resort 5 este una pe măsură, iar plecarea din Cluj-Napoca este o facilitate foarte bună.

 

Antalya este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean, ce ofera o multime de activitati care sa faca din vacanta ta, una de neuitat. Aceasta statiune ofera un peisaj de vis, cu stradute inguste, bulevarde cu palmieri si sa nu uitam ceea ce reprezinta satisfactia clientilor: Hotelurile de lux.

 

Daca vorbim despre familia dornica de relaxare, aici pot gasi o gama variata de complexuri cu plaje curate si spatii de joaca pentru copii. Pentru cei interesati de istorie, aici pot gasi diferite site -uri arheologice sau diverse tururi organizate ale Antalyei. Hotelurile aflate pe plajele lungi ofera o priveliște de vis turistului cazat.

 

Unul din hotelurile de top ale Antalyei este Calista Luxury Resort 5*

 

Hotelul, denumit și Perla Mediteraneana, este localizat in centrul Antalyei - Belek, unde marea, pamantul si muntii se armonizeaza conturand un paradis.

 

Unicitatea complexului este definita prin situarea acestuia într-o padure de pini, prin arhitectura sa unica, intr-un spatiu de 120.000 m2. Detinator a 4 certificate internationale de calitate (ISO 9001: 2000 MANAGEMENTUL CALITATII, ISO 14001 PENTRU MANAGEMENTUL DE MEDIU , OHSAS 18001 MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE, ISO 22000 CONTROLIL SIGURANTEI ALIMENTARE, ceea ce il deosebeste de celelalte hoteluri este faptul ca siguranta turistului este cea mai importanta pentru conducere, hotelul detine propriul laborator de analiza a alimentelor.

 

Calista Luxury Resort detine ”GREEN STAR” desemnat primul hotel din Turcia in categoria ”Protectia mediului” premiu acordat de catre Ministerul Culturii si a Turismului din Turcia.

 

Calista a luat nastere din mitologia greaca, pe atunci reprezenta o tanara femeie de o frumusete rara, invidiata chiar si de Zeite. Detinand frumusetea fizica a decis sa o infrumuseteze si pe cea sufleteasca.  Datorita imbinării frumuseții interioare cu cea exterioara a devenit nemuritoare.

 

Astfel Calista reprezinta in prezent frumusetea prefecta. 

 

Detinator a 5 stele, Calista Luxury Resort se prezinta astfel : 

 

- Duplex Family Rooms, Standard Rooms, Corner Suite

 

 

 

- Vip Room  ( King Suite „Royal” , Presidential Suiten ”Sera,  „Corona” )

 

 

 

- Twin Villas ( ”Scorpion”, ”Gemini”, „Libra”, „Orion”, „Dorado”)

 

 

 

 

- Superior / Single Villas ( „ Aquarius”, „Aries”, „ Andromeda”)

 

 

 

 

- VIP Villa Leo 

 

 

 

- Restaurante( Wining and dining, Bellum, Sakura, Timo, Turca, Barbecue, Cafe Calista, Turca Pool Snack, The Garden Snak Restaurant, Elegance, More, La Carne.)

 

 

 

- Baruri (White&Black, Cool, Blue, Deep, Bowl, The Jazz, Brezza, The Beach Snack).

 

 

-Sport and Fitness

-Kids and Teens

-Calista Productions

-Callos Spa

-Meeting and conference rooms .

 

Calisa Luxury Resort ofera servicii de inalta calitate la standarde ridicate pe care trebuie sa le incerci. Sejurul perfect este dat de eleganta, confortul si siguranta serviciilor oferite turistilor.  Turistul este tratat pe masura, fiecare vila are o piscina privata cu serviciu de majordom.  

 

L-am intrebat pe domnul Gursel Kaya, sales managerul hotelului, ”De ce turistii ar alege hotelul Calista si prin ce se diferenteaza acesta de celelalte hoteluri din Antalya?”.

 

Calista Luxury Resort este unic prin arhitectura sa si prin design ul interior totodata prin conceptual A la carte all inclusive, servicii personale pentru clienti, produse alimentare si bauturi de inalta calitate, divertisment pe durata intregii zile pentru copii dar si pentru adulti. 

 

Cand vine vorba de serviciile alimentare doresc sa mentionez ca Hotelul Calistra detine servicii de laborator care servesc produse alimentare controlate, fiind singurul hotel din Turcia ce dispune de astfel de facilitati. 

 

Un alt punct forte al hotelului care ofera servicii de calitate si de satisfacere a clientului este sustinut de stabilitatea personalului, cu toate ca dispunem de 350 de angajati dorim sa subliniem faptul ca uni din ei au vechime de peste 7 ani. Ceea ce denota faptul ca oferim siguranta, eleganta, confort si relaxare clientului care ne viziteaza”, a spus acesta. 

 

Tarifele incep de la 1109 euro / persoana si includ biletul de avion cu zbor direct din Cluj, taxele de aeroport, transfer de la aeroport -hotel -aeroport, 7 nopti cazare, masa - all inclusive a la carte, asistenta turistica, bagaj de cala .

 

Pentru a te bucura  de o vacanta de neuitat, intr-un mediu ecologic, luxos si elegant la hotelul de lux  Calista Luxury Resort, apeleaza la agentia de turism Alis Holidays.

Comentarii Facebook