Black Eyed Peas au dominat Cluj Arena, în ultima seară Untold 2018 - VIDEO

 

Legendara trupă Black Eyed Peas a făcut senzație pe Cluj Arena, în ultima seară de la Untold 2018.

 

Concertul lor a început la ora 22.00 și a durat o oră și jumătate. După concertul The Prodigy, de sâmbătă seara, acesta a fost cel mai bun, de departe, de la Untold 2018.

 

Will.I.Am a dominat scena, iar hiturile formației au ”aprins” stadionul într-o mare de lumini. Cei care nu au fost pe Cluj Arena, duminică seara, au pierdut cel mai bun concert de la Untold din cei patru ani de existență. Probabil, intenția organizatorilor este de a face tranziția de la un festival exclusiv electronic, la unul divers. 

 

Will.I.Am a spus, de pe scena Untold 2018, că româncele sunt cele mai frumoase și că va merge în SUA și Anglia și le va spune tuturor despre cât de senzațională este atmosfera de la Untold. De asemenea, concertul de la Cluj a fost primul în care trupa a apărut în noua formulă, după plecarea lui Fergie, iar Will.I.Am a introdus-o pe noua solistă a formației. ”Voi ne-ați amintit de ce facem ceea ce facem. Am căutat iubirea și am găsit-o chiar aici, în România. Am fost la multe festivaluri, dar acesta este unul dintre cele mai bune, la nivel mondial. Oriunde vom merge şi oriunde vom ajunge de acum le vom spune tuturor despre ceea ce se întâmplă la Cluj”, a spus Will.I.Am.

 

Armin Van Buuren a urcat și el pe scenă la ora 2.00, dar setul olandezului a fost similar celorlalți DJ, cu toate că el a beneficiat de toată logistica Untold.






Comentarii Facebook