Miercuri 24 Februarie

Bianca Drăgușanu spune că nu este ”cârpa” fiicei sale și la 6 ani o face ”telecomandă”


Bianca Drăgușanu a explicat că nu acceptă mofturi și mutre din partea fiicei sale de 4 ani.

Sofia Natalia are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?».

Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă.

Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, a dezvăluit Bianca, la ”Vorbește lumea”.

Blondina își va crește fiica așa cum a fost crescută și ea.

Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă. Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică. O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiu, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie”, a adăugat.

Totuși ea crede că are o relație bună cu fiica ei, de numai 4 ani: ”Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica [s-a terminat]. Dar mă descurc”.

Comentarii Facebook