Monica Bârlădeanu este superbă la 41 de ani. Ce alimente consumă și care este secretul vedetei


Monica Bârlădeanu se menține slabă cu o dieta hiperproteică, dar nu vrea să ofere foarte multe detalii pentru că fiecare corp este diferit și nu se poate face nimic fără un nutriţionist.

Vedeta spune că face Pilates Reformer, un tip de antrenament ”cu rezultate rapide, care lucrează tot corpul în acelaşi timp, iar asta fără să pară că depui un efort epuizant”.

Monica a renunțat la dulciurile de orice fel, dar oricum prefera alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.

Cu ajutorul nutriționistului am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc”, a mai spus vedeta.

Frumoasa brunetă crede că alimentația din 3 în 3 ore este cheia, conform CSID.ro.

Comentarii Facebook