Bianca Dragusanu isi cere scuze de la jucatorul Universitatii Cluj, Adrian Cristea, pe care l-a facut maimutoi


Bianca Dragusanu si-a cerut scuze printr-un mesaj postat pe Facebook de la jucatorul Adrian Cristea, pe care l-a facut maimutoi.

 

"Imi cer scuze pentru comportamentul si iesirea vulcanica pe care am avut-o...sunt un om care asa reactioneaza la nervi, indiferent ce ar crede marea majoritatea eu chiar l-am iubit pe Adrian, el fiind omul care mi-a fost alaturi in clipe grele ale vietii mele... el stie, simte si ma cunoaste", a scris Bianca Dragusanu pe pagina ei de Facebook.

 

Potrivit unei inregistrari video, prezentate de cancan.ro, Bianca l-a facut maimutoi si chiar betiv pe jucatorul Universitatii Cluj in timpul unei discutii cu o prietena.

 

Vedeta Antenei 1 sustine ca se simte hartuita de Cristea. "Nu mai pot, m-a disperat cu telefoanele! Imi vine sa-l sparg. 40 de mesaje, din 10 in 10 minute, 30 de telefoane. De trei zile nu-i raspund. Pe tine te-a sunat de 30 de ori, pe Tina de 20 si ceva de ori, pe Monica de 20 de ori, pe Sebi de 10 ori. Ma ia capu', nu mai pot. Normal ca am telefon secret, ce sa stie lache, maimutoiul asta, ce numere de telefon am eu?", i-a spus Bianca prietenei sale.

 

Bianca a rabufnit atunci cand a aflat ca Printul i-a cerut sa ii inapoieze un inel. "Ce mortii ma-sii de inel ii trebuie, ce inel? 1.800 de euro i-am zis sa-mi dea pe el. Da' de unde sa-mi dai tu bani, ma, saracie, ma? Beat e putin spus, e un butoi, putea de la un kilometru a bautura. Sa nu-l mai vad in fata ochilor!", spune despre fostul iubit Bianca Dragusanu.

Comentarii Facebook