Andra, Deep Central, Incognito si Akcent deschid vineri Zilele Clujului. Vezi programul primei zile!

Zilele Clujului, organizate intre 27 mai si 3 iunie, se deschid oficial cu un concert sustinut vineri, de la ora 17.00, in Piata Unirii, de Andra.

 

Programul din Piata Unirii va continua cu concursuri si concerte sustinute de Incognito, Deep Central si Akcent. Tot vineri, 27 mai, de la ora 18.00, in Piata Muzeului vor avea loc concerte sustinute de elevii de la Scoala Populara de Arta "Tudor Jarda" si de trupa Six Martini.

 

Pe strada Mihail Kogalniceanu, la ora 13.00, se va deschide Promenada Cartilor, unde vor avea loc lansari de carti si reviste. La ora 12.00 in zona Zidului Cetatii si a strazilor Potaissa, Fortaretei si I.M. Klein va avea loc deschiderea Fest ONG Transilvania si a Targului Asociatiei Mesterilor Populari Clujeni.

 

De la ora 18.00, la Bastionul Croitorilor incep Serbarile Medievale, iar la Memo 10 are loc prima zi a Festivalului Culinar International. Intre orele 11.00 si 18.00, clujenii care vor lua masa la restaurantul Primariei vor avea ocazia sa manance preparate din bucataria maghiara.

Comentarii Facebook