Bianca Drăgușanu, cea mai leneșă de la ”Serviți vă rog”. Cât a încasat vedeta de la ProTV

 

Bianca Dragușanu a fost una dintre cele mai leneșe concurente de la emisiunea "Serviți, vă rog!", făcându-i numai probleme lui Nea Marin, gazda show -ului.

 

Bianca a facut echipă la ”Serviți, vă rog!” cu Augustin Viziru, Octavian Strunilă și Vica Blochina.

 

Bianca Drăgușanu a trebuit să lucreze la un circ, să hrănească și pregătească animale precum: șerpi, crocodili, pinguini, piranha, porci spinoși, pelicani, un uliu, un hipopotam si un leu de mare. 

 

A refuzat sa intre în cușca crocodililor să facă un pic de curățenie, iar de șerpi nici n-a vrut să audp, avea oroare de ei. Abia se certase cu Cristea atunci și vorbea ore în șir cu el la telefon. Se închidea în rulotă și începea cearta. Când mai ieșea de acolo, mai mult se făcea că muncește”, a povestit un martor ocular citat de Cancan.ro. 

 

Într-o zi, a pus-o Nea Marin să curețe scaunele din sala de spectacol și, când i-a reproșat că nu a indeplinit sarcina, s-a enervat și a aruncat cu nisip pe ele”, a mai precizat sursa citată. 

 

Într-un final, când și-a dat seama că nu făcuse mai nimic, a acceptat să urce pe candelabru, să-l șteargă de praf, dar Nea Marin îi întinsese o capcană. I-a luat scara și a lăsat-o acolo sus aproape o oră, timp în care Bianca a urlat și a înjurat în continuu”. 

 

Pentru participarea în emisiune, Bianca Drăgușanu a încasat suma de 5.000 de euro.

Comentarii Facebook