Clujenii de la Light's Out au câştigat locul III, la RØDE Rocks VIDEO

 

Trupa clujeană Light's Out! s-a înscris în competiţia RØDE Rocks cu piesa "Mirror" şi au reuşit, cu multă muncă, să obţină locul III. 

 

Premium I  - trupa NAVICULA a avut un număr de 5,834 VOTES, premiul II - BLUE MONKEY - 4,927 VOTES, iar premiul III a fost ocupat de trupa Light's Out din Cluj-Napoca, cu 1,687 voturi. 

 

"Am fost al naibii de fericiţi ieri, când am aflat că am terminat competiţia pe podium. A fost o adevărată surpriză totul. Numai un gând de genul ar fi părut o idee nebunească acum o vreo 2 luni, când Teo ne propunea să ne înscriem. Suntem copleşiţi. Pe de o parte, pentru că premiul în sine contează foarte mult, ca trupă la început de drumuri. Şi apoi pentru că a fost uluitor să vedem atâta lume dispusă să ne ajute necontenit, de bunăvoie în finală. Să adunăm atâţia oameni în jurul acelei idei nebuneşti de care pomeneam mai devreme. Acesta a fost de fapt marele premiu", a declarat Dan Vamanu, PR-ul şi managerul trupei Lights Out!.



Trupa clujeană Lights Out!, singura din România care a ajuns în finala RØDE Rocks! VIDEO
 

Lights Out! a ajuns în finala concursului RØDE Rocks, fiind aleasă din peste 500 de trupe. Clujenii pot fi mândri de rezultatul obţinut, pentru că sunt singura trupă românească din finala concursului RØDE Rocks.  

 

În total au fost peste 500 de aplicări la concurs, din 43 de ţări de pe glob.

 

Vezi AICI câştigătorii. 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook