Bărbatul Pește este sensibil și romantic, conservator și timid


  • Bărbatul Pește este sensibil și romantic, conservator și timid
  • Bărbatul Pește este un tip de încredere, săritor și milos

Este sensibil și romantic, conservator și timid, având mari probleme atunci când trebuie să-și exteriorizeze sentimentele. Idealist, va fi dispus să ”înoate” ani în șir în oceanul idealurilor, căutându-și cu disperare jumătatea perfectă.

Surprinzător poate fi faptul că, deși pare un introvertit insensibil la farmecele feminine, la el poate fi observabilă tendința de a zbura din floare-n floare, donjuanismul fiind una din caracteristicile de bază ale acestui nativ.

Bărbatul Pește - Dar mulți dintre nativii acestei zodii preferă să flirteze, decât să acționeze, să se împrietenească, nu să cucerească femeia pe care o admiră. Câteodată, preferă să iubească platonic, fiind încredințat că numai așa se poate pune la adăpost de o eventuală dezamăgire care l-ar traumatiza pentru toată viața. Este foarte sensibil la critici și detestă să se simtă în plus. Dacă are cea mai vagă senzație că inopotunează, elanul lui amoros (și așa aproape imperceptibil) scade dramatic, nativul nemaifiind în stare să abordeze din nou persoana de care este atras. Are nevoie de o femeie suficient de inteligentă pentru a-i înțelege nevoia de a depinde de ea. ”Femeia explorator”, care va cuteza să se cufunde în hățișurile sufletului nativului va fi cea care va constitui materializarea viselor lui cele mai îndrăznețe.

Bărbatul Pește - Nu este de acord în niciun moment cu zicala ”Norocul și-l face omul cu mâna lui!”. Preferă să se lase în voia destinului, chiar dacă astfel își lezează interesele personale. Nu are aptitudini de cuceritor, nici pe plan sentimental, nici pe plan profesional, dar este cert că este un tip de încredere, săritor și milos, motive pentru care își atrage nenumărate simpatii, chiar și de la distanță.

Comentarii Facebook