Armin Nicoară, resemnat după scandalul monstru cu Georgiana Lobonț: ,,Dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic”


Armin Nicoară este dezamăgit de cum au evoluat lucrurile în urma scandalului monstru cu Georgiana Lobonț, nașa lui de cununie, care a avut loc la începutul anului.

Saxofonistul a declarat atunci că nașa i-ar fi dat ,,o mică țeapă”,când a venit momentul să împartă banii pentru o piesă, lucru care a pornit un război între cei doi. 

Artista i-a răspuns, menționând că a cheltuit destul de mulți bani din poziția de nașă și a făcut foart multe sacrificii.

După o serie de comentarii acide la adresa finului, cântăreața a declarat că a rupt orice prietenie cu saxofonistul.

Se pare că interpreta s-a ținut de cuvânt, blocându-l pe Armin Nicoară pe toate rețelele.

”Nu vreau să comentez relația cu Georgiana Lobonț. Ieșirea pe care eu am avut-o în urmă cu ceva timp a fost pentru niște supărari de-ale mele, dureri, eu am mai citit cărți de dezvoltare personală și zice că dacă ai ceva pe suflet, o durere, mai bine spune-o că dacă o ții în tine pe viitor, Doamne Ferește, ajungi la alte probleme.

Eu am spus ce am avut pe suflet, acum dacă Georgiana a reacționat așa cum a reacționat, eu nu m-am supărat. Ea m-a blocat peste tot, eu am încercat să-i explic situația, dar nu am avut cum, ea m-a blocat peste tot, iar dacă ea a așa a ales...”, a spus Armin Nicoară pentru Spynews.ro.

Saxofonistul pare să se fi resemnat, nemaiavând așteptări de la nimeni. 

”E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic.

Am trecut peste multe chestii, nu doar în relația mea cu Georgiana, ci și prin alte relații de prietenie. Nu știu ce mă mai poate supăra”, a adăugat Armin Nicoară.

Telenovela continuă! Georgiana Lobonț, mesaj pentru Armin Nicoară: ,, Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor

Comentarii Facebook