Ce carieră și se potrivește în funcție de zodie. Care este meseria ideală pentru fiecare nativ în parte


Există o anecdotă amuzantă în care o femeie este întrebată care ar fi slujba ei de vis, iar răspunsul ei este că nu visează la o anumită slujbă, ci la experiențe cu adevărat plăcute, precum relaxarea și călătoriile.

Cu toate acestea, atunci când faci ceea ce îți place, orice muncă devine o plăcere, nu o corvoadă. Prin urmare, dacă simți o atracție către anumite meserii, este ideal să-ți asculți inima, deoarece ea știe să te îndrume cel mai bine. Și știai că alegerea carierei poate fi influențată de semnul zodiacal în care te-ai născut?

Berbec

Potrivit astrologului Susan Miller, cei născuți în semnul Berbecului sunt lideri înnăscuți. Au o fire hotărâtă și competitivă, fiind astfel apți pentru orice fel de abordare, orice meserie, ei sunt universali, foarte maleabili și pot aborda cu succes orice domeniu. Pot foarte bine să-și întemeieze propria afacere sau pot deveni sportivi celebri. Berbecul este foarte creativ, așa că sunt indicate meseriile care-i permit să se exprime, el poate implementa concepte foarte avansate. Carierele ideale pentru Berbec sunt: director CEO, manager, expert vânzări, antrenor, antreprenor, actor, sportiv.

Taur

Un nativ serios, practic și de încredere. Pe el te poți baza. Specialiștii de la Astrostyle spun că Taurul este răbdător, atent, meticulos. Îi place să lucreze în medii sigure, organizate și detestă haosul. Cariera ideală pentru acest nativ: detectiv particular, specialist finanțe bănci, specialist administrare baze de date, management sănătate, manager de proiect, arhitect, cercetător sau bucătar.

Gemeni

Cel mai talentat reprezentant al zodiacului pe comunicare. El este un orator desăvârșit. Astrologul Susan Miller spune că un nativ născut în semnul Gemenilor este inteligent, dual, versatil, adaptabil, analizează temeinic orice situație și știe să o prezinte impecabil. Persuasiv din fire, este maestru în arta negocierii. Cariera ideală o va găsi în Comunicare, PR, vânzări, marketing, jurnalism, călătorii, dezvoltare software.

Rac

Nativul este bun de pus la rană! Orice discuție cu el este captivantă. Racul este sclipitor, excelează în arta negocierii și este capabil să aducă empatia și emoția în toate meseriile pe care le alege. Specialiștii  AstroTwins spun că acest semn nu se uită ușor, lasă urme adânci și se ghidează mereu după ce-i spune inima. Este un empat și i se potrivește o carieră care-l evidențiază. Se va afirma în următoarele domenii: finanțe, afaceri, investiții, acțiuni sociale, medicină, îngrijire, actorie, arhitectură sau design interior.

Leu

Are fler și nevoie să strălucească. Nu ne mirăm că se va îndrepta natural spre meserii care să-l pună în centrul atenției. Ca și Berbecul, Leul este un lider înnăscut. Adoră distracția, e ambițios, hotărât, deschis, însă incredibil de imprevizibil. Așa descriu astrologii de la Ganesha Speaks semnul zodiacal al Leului. ”Este dramatic, spontan, creativ, încrezător în forțele proprii, extrovertit și dominant. Cariera sa ideală: actor, artist, designer, costumier sau în domeniile marketing, piața luxului, educație, jurnalism, Drept sau management.

Fecioara

Tu știi să creezi legături clare și ușoare între oameni”, spune astrologul Susan Miller. Este o zodie organizată, meticuloasă, de încredere, practică, cu mult bun simț. Acest nativ își păstrează calmul și în situații grele, lucrează de minune sub presiune. Cariera ideală: în prima linie. Corector, editor, regizor, producător, publicist, profesii medicale, în domeniul sănătății, comerciant, industria ospitalității, antreprenor, firmă de curățenie.

Balanța

Un nativ care oferă speranță și optimism. Este un semn rafinat, nobil, respectat. Ambasador al bunului gust, un nativ Balanță poate face orice. El este intermediarul păcii în situații de conflict. Va avea o carieră de succes în Drept, negocieri, ca diplomat, curator, editor, critic literar, astrolog, organizator de evenimente, agent de turism.

Scorpionul

Are calitatea de a asculta și de a se focusa pe scopul său. Nativul caută oportunitățile, pentru a se transforma și reinventa. Astrologii spun că Scorpionul este competitiv, nu se lasă până nu găsește ce caută. Chiar dacă unii se tem de Scorpion, el este un exemplu de putere și ambiție, iar cine are răbdare să-l descopere va afla că este loial și plin de compasiune. Va lucra cu succes în gestionarea crizelor, în management, logistică, departamentele financiare, administrare afaceri.

Săgetătorul

Este un semn intelectual, îi place să îi învețe pe cei din jur. Este un povestitor grozav, adoră dezbaterile filozofice. Este un semn plin de optimism, adoră să stea în aer liber și să se bucure de libertate. Va face carieră cu călătoriile, educația, va fi un profesor bun, un ziarist grozav, expert vânzări, biolog, zoolog, poate lucra în administrația parcurilor.

Capricornul

Este semnul care a împrumutat independența și hotărârea caprei de munte. Știe să-și urmeze calea, până ajunge în vârf. Este lider, dar nu înnăscut, ci acel lider care muncește din greu și culege roadele. Capricornul este sigur pe el, demn, de încredere, sensibil și practic. E făcut să fie șef fiindcă detestă să-i comande altcineva. El merge pe cărări înguste, nedescoperite, escaladează munții pentru a ajunge la succes. Poate aborda domenii ca medicină, cercetare, resurse umane, contabilitate, Drept, muncă la guvern, funcții publice, învățământ, jurnalism.

Vărsătorul

El este pasionat de nou, de tehnologie. Semnul care face schimbarea, care aduce inovația. Vărsătorul nici nu e fericit dacă nu face ce îi place. Banii nu sunt un argument, trebuie să iubească ce face. Se implică în probleme umanitare, căci adoră s-ajute oamenii. Este un bun antreprenor, scriitor, designer grafic, fotograf, dezvoltator de aplicații, medic veterinar, psihoterapeut, consilier de dezvoltare personală.

Peștii

Zodia condusă de cuvântul compasiune. Are o inteligență emoțională fantastică, care-l deosebește de toți ceilalți nativi. I se spune artistul zodiacului. Oarecum rezervat și tăcut, e capabil să-i surprindă pe ceilalți. Este un semn intuitiv și lucrează cel mai bine cu oamenii, în domenii precum medicină, kinetoterapie, psihologie, arte, muzică, fotografie și acțiuni umanitare.

Comentarii Facebook