Angela Rusu, atac la Vlăduța Lupău: S-a ridicat pe piesele altora! / Despre alte două colege de breaslă a spus că sunt perverse și s-au talent


Angela Rusu le-a atacat dur pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Clujeanca Angela Rusu a rupt toate topurile cu melodia ”Toate șogorițele”, iar le emisiunea lui Cătălin Măruță a șters pe jos cu colegele ei de breaslă.. Pe lista neagră sunt Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna și Vlăduța Lupău.

Despre Laura Lavric a spus că e cea mai perversă, rea și invidioasă cântăreață

A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu.

Artista din Cluj crede că nici Elena Merișoreanu nu are talent, iar Vlăduța Lupău a dezamăgit-o.

Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a mai spus Angela Rusu.

Angela Rusu, mămică la 48 de ani, dar și bunică: Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani. E încurcătură mare la noi în familie

Angela Rusu a devenit mamă la 47 de ani, un moment care a produs o mare surpriză fanilor ei. 

Artista din Dej a făcut un botez mare, cu șase perechi de nași

Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița. Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi”, spunea, în 2021, Angela Rusu.

Silviu Prigoană a fost unul dintre oamenii care au încurajat-o cel mai mult pe Angela Rusu și care a trimis-o la clinica din Grecia, unde a născut. De altfel, Silviu Prigoană, și el din originar din Gherla, este și nașul ei de cununie cu Marius. ”Botezul încă nu știm când o să fie mai exact, noi vrem să îl facem în septembrie. Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi”.

La botez au fost 300 de invitați, așa cum îi stă bine unei artiste de renumele Angelei Rusu.

Comentarii Facebook