Angela Rusu, mămică la 48 de ani, dar și bunică: Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani. E încurcătură mare la noi în familie


Angela Rusu recunoaște că este încurcătură mare în familia ei, după ce ea a născut, fiica ei a născut, iar soția tatălui, 32 de ani, este străbunică, dar și mamă.

Recent, artista și-a serbat ziua de naștere. Angela Rusu a împlinit 48 de ani și este fericită. Ea și-a reînceput cântările, iar în perioada în care ea lipsește soacra ei este cea care stă cu Măriuca, fiica ei născută recent, cel de-al treilea copil al vedetei.

Să fii mamă la 47 de ani ai o altă mentalitate. Când am avut-o pe Larisa, la 21 de ani, nu le puneam la suflet. Acum, cu Măriuca, din orice mă panichez, sun la doamna doctor imediat pentru orice fleac. Am născut prin cezariană și mi-am revenit foarte bine. Marius e cel mai bun tată. Eu dorm nopțile, i-am zis de la început să mă lase să dorm nopțile dacă vrea copil. El noaptea stă și o păzește pe Măriuca. Am început și cântările, dar ne ajută soacra mea, stă ea cu Mariuca”, a povestit solista în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Angela Rusu a devenit și bunică, chiar cu 10 zile înainte de a deveni din nou mamă. Fiica ei locuiește la Sibiu și nu a apucat să își intre foarte bine în rolul de bunică. Tatăl artistei și-a refăcut viața alături de o femeie cu 15 ani mai tânără decât Angela Rusu, și e din nou tată la 70 de ani.

Nu am putut să-mi intru în rolul de bunică pentru că Larisa stă la Sibiu. Fetele noastre o să fie ca două surori. Și tata a devenit tată la 70 de ani, soția tatălui meu e mai tânără cu 15 ani decât mine. Noi batem toate filmele. Râdem de soția tatălui meu, eu îi spun mamă în glumă și e și străbunică, iar ea are doar 32 de ani! Tata are 73. E încurcătură mare la noi în familie”, a povestit cântăeața.

Tata este forță, ca să zic așa. Eu îl respect foarte mult și e genul de bărbat care știe să se comporte cu o femeie și să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soție bună și au un copil tare reușit. Mă bucur și eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit”, mai spunea Angela pentru Click!

Comentarii Facebook