Vlăduța Lupău s-a dus pe modestie la Marea Neagră! O trădează, însă, șlapii, care costă cât salariul minim pe economie - FOTO


Vlăduța Lupău a postat o fotografie cu ea, de la Marea Neagră, din stașiunea Neptun, unde stă pe rogojină, alături de alți turiști. Vedeta nu a optat pentru terasele de lux de la Mamaia, ci a vrut să fie alături de fanii ei.

Un detaliu a trădat-o și arată că de fapt trăiește pe picior mare și fotografia pare a fi numai pentru rețelele sociale. Șlapii pe pe rogojină sunt de la un brand celebru. O pereche costă 1.300 de lei, adică cât câștigă în mână un român angajat pe salariu mediu.

Ia si tu un șezlong, ca bogații!”, i-a transmis un fan. ”Tocmai prin asta se deosebește de alții, simplitate și modestie!”, a replicat altcineva, care a apreciat modestia artistei.

În același timp, alți fani au observat detaliul din fotografie. ”Șlapii aia fac cât 2 șezlonguri noi din magazin. De fapt, rămâne și de o umbrela”, ”Este prea săracă nu-și permite…”.

Tarifele vedetei sunt extrem de mari, deși își permite traiul bun obținut în urma muncii asidue. Vlăduța Lupău este extrem de apreciată și cere la un eveniment minim 10.000 de euro. Așa a putut să își facă o vilă în Cluj-Napoca, evaluată de ea la 3 milioane de euro, dar și să își cumpere mașini de sute de mii de euro. 

Vedeta vine din Sălaj, de la Simleul Silvaniei, dar s-a stabilit la Cluj. Ea domină topurile de ani de zile și și-a clădit o carieră invidiată de mulți.

collage.png

Comentarii Facebook